Vief wekke veur ’t Skoolfees…

Met nog precies vijf weken tot het feest der feesten voor de boeg, komen de Gorenaren al aardig in de Schoolfeeststemming. Op Hemelvaartsdag trokken velen er weer op uit in en rond ’t Twentse Haagje. Diegenen die lang wilde uitslapen na een wilde woensdag, werden al vroeg wakker geschud door onderstaande bierfiets, die met veel kabaal door de Goorse straten trok. De jeugd had al snel een plekje gevonden in een van de Goorse keten of gewoon in de tuin. Het massale dauwtrappen lijkt er niet meer in te zitten. Ook reisde een Goorse groep af naar Lochem, waar Normaal een optreden gaf. Vanavond trekken vele Gorenaren weer naar de zomerfeesten in de Hoeve.

dauwdrinkersfiets

dauwdrinkers2

dauwdrinkers3

Gerelateerde berichten

  • Hector – Markelo 2 – 1, GFC – Sc Enschede 0 – 228 februari 2016 Hector – Markelo 2 – 1, GFC – Sc Enschede 0 – 2 De eindstanden van de Goorse clubs in de vierde klasse B: sv Hector - Sportclub Markelo 2- 1 (Marinus Wolters 2x) GFC - Sportclub Enschede 0 - 2  Later de […]
  • Goorse competitiederby’s in december en april17 augustus 2018 Goorse competitiederby’s in december en april De Goorse derby's in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal tussen Hector en GFC zijn door de KNVB gepland voor 9 december en 14 april. Het eerste duel tussen de rivalen is op […]
  • 1e20plaats20finn20schreurs4 december 2011 Finn en Wout winnen goud Finn Schreurs (foto) en Wout Assink hebben dit weekend goud behaald tijdens het Kazoku judotoernooi. In Zandpol waren beide Goorse judoka’s van 't Höfke waren de sterkste in hun categorie. […]
  • Paardenmarkt van start14 december 2018 Paardenmarkt van start De Goorse Paardenmarkt is vanochtend rond vijf uur gestart toen de eerste paarden werden aangevoerd. Naast de handel in de edele viervoeters zijn er ook andere kramen met vooral eten […]
  • Spanninga in het zonnetje gezet op De Whee18 augustus 2018 Spanninga in het zonnetje gezet op De Whee Hij kreeg de waardering die hij verdient. De kersverse Wereld- en Europees Kampioen BMX werd gisteravond in het zonnetje gezet door zo'n 80 belangstellenden bij- en in café De Whee. Daar […]