Open Goorse Tenniskampioenschappen afgesloten met finales

De Open Goorse tenniskampioenschappen zijn gisteren afgesloten met de finales in de verschillende categorieën. Toernooidirecteur Joris Sikking kijkt tevreden terug op het toernooi van de twee Goorse tennisverenigingen. “Met 161 deelnemers was het iets minder dan vorig jaar, maar desondanks toch mooi gevuld. In veel finales zaten Mossendammers en Goorse TC’ers”. Hieronder de winnaars en finalisten…

Praktijk FIT Open Goorse tennistoernooi

GD8 17+
1 Arjan Leferink+Marijn Jansink KNLTB Tennis/T.C. ’t Weusthag
2 Nick Wegereef+Syrina Wegereef-Reef Goorse T.C.
DD8 17+
1 Rhodée Beltman+Daphne Scherphof T.C. Rijssen
2 Esmee Broshuis+Frederique Nab T.C. Enter
HD8 17+
1 Mattie Heutinck+Johan Waanders Smash Neede/T.V. Rietmolen
2 Marc van den Burg+Hennie H Koebrugge Goorse T.C.
GD7 17+
1 Joris Simons+Annemiek Nauta M.T.V. ’65
2 Onno Overbeek+Miranda Lindeboom-Hesselink Goorse T.C.
DD7 17+
1 Anne Kloosterman+Merle Wegereef Goorse T.C.
2 Sasha Kuiper+Annemiek Nauta M.T.V. ’65
HD7 17+
1 Niek Haafkes+Job Vaarhorst De Mossendam
2 Janco Abbink+Robert Harbers T.C. Rijssen
DE7 17+
1 Sasha Kuiper M.T.V. ’65
2 Femke Van Der Meulen TV Park Bathmen
HE7 17+
1 Niek Haafkes De Mossendam
2 Yusuf Kahraman T.C. Rijssen
GD6
1 Siem Stevens+Romee Voskes De Mossendam
2 Mart Schepers+Xanthe Smit T.C. ’t Weusthag/T.V. Dieren
DD6
1 Nienke Assink+Nienke Kleinsman Wegdamse T.C.
2 Danique Veehof+Merthe van Wissing De Mossendam
HD6
1 Robert Harbers+Damon Teunissen T.C. Rijssen
2 Nadal Homan+Stijn Jeurlink De Mossendam
DE6
1 Nienke Kleinsman Wegdamse T.C.
2 Xanthe Smit T.V. Dieren
DD5
1 Maran Voskes+Romee Voskes De Mossendam
2 Karin Leurink+Ellis Woltjer M.T.V. ’65
GD4
1 Justin Loonstein+Karlijn Brands De Mossendam/Deventer L.T.C.
2 Bas de Jonge+Leonie Wissink T.V. Stedeke/Goorse T.C.
HD4
1 Ivar Freriksen+Danny Heuvelink De Mossendam
2 Bert Relker+Joris Sikking De Mossendam

Gerelateerde berichten

  • Open Goorse voor de 36e keer op de rol26 augustus 2022 Open Goorse voor de 36e keer op de rol TV Mossendam en De Goorse Tennisclub (GTC) organiseren ook dit jaar weer de Open Goorse tenniskampioenschappen. Het toernooi wordt al voor de 36e keer georganiseerd en is dit jaar van […]
  • Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden16 maart 2022 Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden Na een lange coronaperiode is het Open tennistoernooi van de Goorse tennisvereniging GTC afgelopen zondag van start gegaan met een ongekende deelname. Maar liefst 141 inschrijvingen op de […]
  • Zevende lustrum Open Goorse aanstaande7 augustus 2021 Zevende lustrum Open Goorse aanstaande De Goorse tennisclubs De Mossendam en GTC maken zich op voor de 35e editie van de Thuisin Open Goorse tenniskampioenschappen op de banen op sportpark Heeckeren en aan de Diepenheimseweg. […]
  • Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door19 juli 2020 Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door Ondanks de Coronacrisis kunnen de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen gewoon door gaan. De zogenoemde 'Thuisin Open Goorse' wordt gehouden op de banen van TV De Mossendam en op […]
  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]