Kanttekeningen CDA bij nieuwe evenementenhal ‘Op Stoom’

Het CDA gaat bij monde van Riekele Bijleveld vanavond tijdens de raadsvergadering vragen stellen over het voornemen om een tijdelijke evenementenhal te vestigen op het terrein van de voormalige stoomblekerij in Goor. Het CDA zegt niet op voorhand tegenstander te zijn maar mist een goede onderbouwing van het plan en concrete afspraken met partijen als De Reggehof en Goor Collectief…

Het Goorse evenemenenten-bureau Ik Wil Kippenvel zal de fabriekshal huren voor exploitatie en volgens het CDA heeft het bedrijf veel vrijheid in de huidige afspraken en is niet duidelijk wanneer het contract eindigt. Ook zijn er zorgen over het aantal verkeersbewegingen en de consequenties voor de buurtbewoners. Het CDA wil dat het plan verder uitgewerkt wordt samen met de partijen die ook actief zijn op dit gebied voor de raad instemt met het plan. “Dit om te voorkomen dat er effecten ontstaan die niet gewenst zijn”.