Johan Gelen al 40 jaar ambtenaar

Hij is veel te zien in het Goorse. Bijvoorbeeld met de veegwagen, daags na de Schoolfeestoptocht. Al 40 jaar is Johan Gelen in dienst van de gemeente waar hij op 13 september 1982 in dienst kwam en met Adriaan Keuzink en Herman Kemper de vuilnis ophaalde. Een paar jaar later nam hij de veegdienst over en veegt hij in de gemeenten Hof van Twente en Hengelo. Uiteraard wordt dit jubileum vandaag gevierd en via deze weg wordt hij ook nog eens, nogmaals, door zijn gezin van harte gefeliciteerd.

Gerelateerde berichten

  • Al 40 jaar lente bij Erna de tandartsassistente1 juli 2022 Al 40 jaar lente bij Erna de tandartsassistente Feest bij tandartspraktijk Kessels team voor tandzorg (voorheen Tandheelkundig team Koop) vandaag. Erna Lammertink viert haar 40-jarig jubileum als tandartsassistente en werd daarom […]
  • Feestweek jubilerende Puntdakschool van start23 mei 2016 Feestweek jubilerende Puntdakschool van start Het moet een spetterende feestweek worden bij de Puntdakschool met diverse hoogtepunten zoals de afsluitende reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten komende zaterdag. Vanochtend is […]
  • Onbezoldigde toezichthouder zwartwoners29 augustus 2015 Onbezoldigde toezichthouder zwartwoners De gemeente Hof van Twente heeft een onbezoldigd toezichthouder aangesteld om permanente bewoning van zomerhuisjes tegen te gaan. Zwartwoners lopen nu het risico om tegen de lamp te lopen […]
  • Marriette van AH na 41 jaar met pensioen9 september 2022 Marriette van AH na 41 jaar met pensioen Een mijlpaal van formaat en vrijwel iedereen in het Twentse Haagje heeft haar ontmoet. Maar na 41 jaar trouwe dienst is ze met pensioen. Marriette Kranenberg-Haverkate was decennialang […]
  • Hector met klassiek jubileumtenue tijdens 100-jarig bestaan27 juli 2022 Hector met klassiek jubileumtenue tijdens 100-jarig bestaan SV Hector maakt zich op voor een historisch jubileum: het 100-jarig bestaan. Op 23 mei 2023 is dé datum voor de Goorse volksclub en vanaf 1 januari 2023 staan er tal van activiteiten […]