Dag, prachtige zonnebloem…

Een verdrietig mailtje van Petra Gossink die haar emoties toont in een stukje proza over een zonnebloem waar ze een hechte band mee had…: “Dag, prachtige zonnebloem. Dank je wel voor al die keren dat ik van je mocht genieten als ik met onze hond langs je heen liep. Ik heb je van een klein sprietje mogen zien groeien tot de pracht die je geworden bent. Blijkbaar vond iemand het nodig om je, op het moment dat je stralende bloemenkrans op zijn mooist was, omver te trappen… Ik ga je missen!”

Gerelateerde berichten

  • Autospiegels kapot getrapt, getuigen gezocht26 augustus 2022 Autospiegels kapot getrapt, getuigen gezocht In de Rozenstraat is een auto vernield in de nacht van woensdag op donderdag.Op camerabeelden is te zien dat drie jongeren langs fietsen net na 01:00 uur waarna een op dit tijdstip een […]
  • Spiegel beschadigd bij de Jumbo29 juli 2022 Spiegel beschadigd bij de Jumbo Zou degene die mijn spiegel heeft beschadigd zich willen melden? Deze noodkreet kwam binnen via onze Facebookpagina. De auto waarvan de spiegel is beschadigd stond op de 'oude' […]
  • Feestelijke herstart activiteiten Zonnebloem4 oktober 2021 Feestelijke herstart activiteiten Zonnebloem De afdeling Goor-Markelo-Diepenheim van de Zonnebloem gaat na een lange coronaperiode weer voorzichtig beginnen met het bezoekwerk en het organiseren van kleinschalige activiteiten. Het […]
  • Wie vernielde Jordynn’s fiets?22 september 2021 Wie vernielde Jordynn’s fiets? Een mail van Wim Ros die te maken heeft met een verdrietige kleindochter met de naam Jordynn. Zij is haar fiets kwijtgeraakt bij de speeltuin aan de Zwaluwstraat. Overal gezocht maar […]
  • Vandalen richten vernielingen aan op het station24 januari 2021 Vandalen richten vernielingen aan op het station Eén van de twee wachthokken op het perron van het station in Goor is behoorlijk vernield. Vandalen hebben, waarschijnlijk met stenen, er hard tegen aan gegooid of geslagen waardoor de […]