Werkstraf voor zwemmende Gorenaar

De Gorenaar die vorig jaar juli een elfjarige jongen onder water heeft geduwd, heeft een werkstraf van 60 uur gekregen en een week voorwaardelijke gevangenisstraf. De rechtbank in Almelo acht bewezen dat de bejaarde man zwaar over de schreef ging toen hij vond dat hij werd gehinderd met het baantjes trekken in het Markelose bad. Volgens meerdere getuige heeft de man heeft de jongen met zijn hoofd onder water geduwd en met zijn benen omklemd. De man, die jarenlang badmeester was, heeft ook al een zwembadverbod voor twee jaar gekregen en zat vijf dagen vast na het vergrijp.

Gerelateerde berichten

  • Weer muzikale talenten bij café Spek23 maart 2022 Weer muzikale talenten bij café Spek GYG Entertainment organiseert komende vrijdag voor de tweede keer de zogenoemde ‘Music Focus on Talent'. bij café Spek zijn dit keer de bands Treadle en Basemen te zien en te horen zijn. […]
  • Koopzondag tijdens Reggehof-feest31 augustus 2009 Koopzondag tijdens Reggehof-feest De Goorse winkeliers zullen een extra koopzondag aanbieden op zondag 13 september. Het is dan Hof-Cultuurdag en dat is tevens de afsluiting van het jubileumweekeinde van theater en […]
  • Bo Grievink in de prijzen tijdens Miss Beauty-verkiezing14 mei 2018 Bo Grievink in de prijzen tijdens Miss Beauty-verkiezing Ze werd niet gekozen tot de mooiste van Overijssel maar ging toch niet met lege handen naar huis. Bo Grievink werd afgelopen zaterdag verkozen tot Miss Trifora als de meest sportieve van […]
  • Voorjaarsmatinee Kunst Na Arbeid30 maart 2016 Voorjaarsmatinee Kunst Na Arbeid Kunst Na Arbeid houdt komende zondag haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. De Goorse accordeonvereniging is te bewonderen in de foyer van de Reggehof. KNA zorgt voor optredens van de […]
  • Nijland alleen aan kop in derbyklassement10 maart 2014 Nijland alleen aan kop in derbyklassement Mark Nijland blijft de leider in het 'Derbyplayer of the Year-klassement' van deze site. Hij werd gisteren tijdens vv Twenthe - GFC door rapporteur Martin Olydam (foto) beoordeeld met een […]