Verpleeghuis Huize Herfstzon zoekt verzorgende IG – uren in overleg (Adv)

Wil je werken in een warme omgeving waar het leven van de bewoner en huiselijkheid voorop staan? Vind je het leuk dat je door onze kleinschaligheid en korte lijnen veel invloed hebt? Ben jij zelfstandig en werk je ook graag samen? Heb je affiniteit met mensen met dementie? Dan maken we graag kennis met jou!

Je werk bestaat uit:
• zorg en ondersteuning bieden aan bewoners
• steeds oog en oor hebben voor hun welzijn
• handelen vanuit de individuele zorgbehoefte van bewoners

Je bent een warme, zelfstandige en flexibele persoonlijkheid met:
• een afgeronde opleiding verzorgende IG
• kennis van de psychogeriatrie
• inlevingsvermogen in onze bewoners
• een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Je krijgt behalve afwisselend werk in een huiselijke sfeer prima arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, een pensioenregeling, scholingsmogelijkheden, een fietsplanregeling en meer. Het salaris is ingedeeld in FWG35.

Interesse?
Kom langs, dan vóel je of Huize Herfstzon bij je past. Voor meer informatie kun je bellen met leidinggevende Astrid Scholten 06-19142937. Je motivatie en werkervaring kun je in de vorm die bij jou past (filmpje, brief etc.) mailen naar a.scholten@nullherfstzongoor.nl.
De volledige vacaturetekst vind je op vacature verzorgende IG via deze LINK.

Stichting De Warme Huizen

Locatie Huize Herfstzon
Javastraat 2, 7471 RG Goor