Bekervoetbal: winst, gelijkspel en verlies voor Goorse clubs

Wisselend succes vanavond voor de Goorse voetbalclubs in de districtsbeker. Zo wist GFC te winnen in Oldenzaal. FC Berghuizen werd met 3-1 verslagen. Tim Wassink (2x) en Olaf Siegers zorgden voor de doelpunten bij de ploeg van trainer Romano Lammertink. Twenthe speelde verdienstelijk gelijk tegen SP Lochem. Stijn Jeurlink redde de 2-2. Mats Lammertink leek alsnog de 3-2 te produceren, maar zijn doelpunt werd ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel. Hector verloor. De groen-witten gingen met 1-0 onderuit tegen vijfdeklasser GSV’63 uit Geesteren (foto).

Gerelateerde berichten

  • Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs24 september 2022 Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs Dit weekeinde start na een aantal bekerduels, waarin de Goorse clubs alle drie strandden in de poulefase, met de eerste competitieronde. Vanmiddag begint GFC, nu spelend in de zaterdag […]
  • Goorse stadsderby’s op 20 november en 16 april20 augustus 2022 Goorse stadsderby’s op 20 november en 16 april De KNVB heeft de competitie-programma's vrijgegeven en daaruit wordt duidelijk dat de stadsderby's tussen vv Twenthe en SV Hector in de zondag vierde klasse B op zondag 20 november […]
  • Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend29 juli 2022 Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs weten waar ze aan toe zijn als het gaat om het regionale bekertoernooi en het Hoftoernooi dat om 10 september bij WVV'34 in Hengevelde wordt […]
  • GFC maakt nog kleine kans op periodetitel4 juni 2022 GFC maakt nog kleine kans op periodetitel Voor Twenthe en Hector staat er dit Pinksterweekeinde tijdens de laatste speelronde niets meer op het spel. Beide ploegen zijn veilig en kunnen komende maandag tegen respectievelijk […]
  • GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen28 mei 2022 GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen Nog twee duels in de reguliere voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse. Vandaag speelt GFC op eigen veld tegen de nummer 2 Juventa '12 uit Wierden en een goed resultaat is nodig […]