Goorse voetbalclubs blijven zitten waar ze zitten

Er is geen sprake van gedwongen verhuizing van de Goorse voetbalclubs Hector en Twenthe naar sportpark Heeckeren. Dat antwoordde het College bij monde van wethouder Scholten op vragen van SP-raadslid Kalter. Die stelde deze vraag omdat er gesprekken gaande zijn om van dat sportpark het centrale sportpark van Goor te maken en wilde vooral weten of dat ook gevolgen kan hebben voor wijkvoorziening die is gevestigd op sportpark ’t Doesgoor…

Daar is geen sprake van omdat het bestuur van Hector altijd heeft gezegd daar te willen blijven, juist vanwege deze voorziening. “En daar ben ik het mee eens…” aldus Scholten die ook Twenthe voorlopig niet ziet verhuizen. “Daar worden nu nieuwe kunstgrasvelden aangelegd die zeker tien tot vijftien jaar mee moeten gaan.”

Gerelateerde berichten

  • Alleen GFC thuis dit weekeinde9 oktober 2021 Alleen GFC thuis dit weekeinde Wie het voetbal in de standaard vierde klasse senioren dit weekeinde in Goor wil aanschouwen moet vanmiddag op sportpark Heeckeren zijn. GFC 1 trapt daar om 14:30 uur af tegen AVC […]
  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • Hoftoernooi volgende klus voor GFC3 augustus 2017 Hoftoernooi volgende klus voor GFC Na de succesvolle organisatie van de twee oefenduels van FC Twente richt GFC zich nu op de volgende klus in dit jubileumjaar. De 'Oudste Goorsche' is namelijk op vrijdag 1 september […]
  • John Westerik geeft beslissende cijfers na laatste derby5 mei 2016 John Westerik geeft beslissende cijfers na laatste derby Het is aan John Westerik. De oud eerste-speler van vv Twenthe krijgt de lastige taak om komende zondag de cijfers te bepalen in de laatste wedstrijd die meetelt in het 'Sport […]
  • Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe28 maart 2016 Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe Hector trok vanmiddag uiteindelijk aan het langste eind in de stadsderby tegen titelkandidaat Twenthe. Het werd 3-2 op sportpark 't Doesgoor in een enerverende wedstrijd waarin Hector met […]