Subsidie voor verwijderen asbestdaken; aanmelden kan deze week nog

Het is deze week ‘De Week van de Asbestvrije Schuur’. De gemeente Hof van Twente doet mee aan deze actie en roept inwoners van Goor en de andere kernen in de Hof op om zich aan te melden om zo’n dak te laten verwijderen. Iedereen die een asbestdak hebben dat kleiner is dan 35m2 kan zich deze week (tot en met 18 september) nog aanmelden via deze LINK

De gemeente Hof van Twente ziet graag dat inwoners hun asbestdak verruilen voor een ‘gezond dak’. Om inwoners te stimuleren komt er naast de subsidieregeling voor verwijdering van asbestdaken en het “Doe het zelf asbest verwijderpakket” binnenkort ook een stimuleringsregeling ‘regentonnen, afkoppelen hemelwater en aanleg groenblauwe daken’. Deze regelingen zijn stapelbaar, dat wil zeggen dat er van meer regelingen tegelijk gebruik gemaakt kan worden.

Gerelateerde berichten