Aanvraag asbestsanering kan nog net

De gemeente Hof van Twente is op zoek naar mensen die een asbestverontreiniging hebben gemeld maar de aanvraagformulieren daarvoor niet hebben teruggestuurd. De sanering van asbestwegen gaat de derde fase in en wie in aanmerking wilde komen voor de ‘grote schoonmaak’ had dit moeten melden voor 1 juli 2006. Daarop zijn formulieren verstuurd die nog niet allemaal terug zijn gekomen. Daarom de oproep. Retourneren kan nog tot 1 september, daarna niet meer. De asbestsanering in en om Goor gaat nog tot 2011 duren en wordt betaald door het rijk. De vervuiling is/was gigantisch. Wegen, paden en erven zijn destijds massaal verhard met asbesthoudend materiaal, afkomstig van het Goorse Eternit.

Voor meer informatie en verzending van de formulieren: 

Projectbureau Saneringsregeling asbestwegen derde fase
Postbus 10051
8000 GB Zwolle
telefoon: 0800-2723789
e-mail: asbestwegen@nullminlnv.nl
website: www.saneringasbestwegen.nl

 

Gerelateerde berichten

  • Onderzoek naar mishandeling vrouw29 juni 2011 Onderzoek naar mishandeling vrouw De politie doet onderzoek naar de zware mishandeling van een vrouw uit Enschede tijdens het afgelopen School- en Volksfeest. De 22-jarige vrouw is op vrijdagavond rond 23.00 uur mishandeld […]
  • Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat22 januari 2016 Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat De inmiddels meer dan beruchte kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat heeft vandaag weer een trieste episode toe kunnen voegen aan de lange lijst van ongelukken die er zijn geweest […]
  • Kringloop-outlet doet aangifte van illegale dump6 juni 2020 Kringloop-outlet doet aangifte van illegale dump Medewerkers van de Kringloop-outlet Hof van Twente hebben aangifte gedaan van het illegaal dumpen van goederen. Ze zijn het zat dat er wederom 'onbruikbare troep' wordt gedumpt en zeggen […]
  • Herfstzon weer bij Tijd voor Max7 mei 2020 Herfstzon weer bij Tijd voor Max Voor de tweede keer in korte tijd mocht Angelique Lamme aanschuiven bij het NPO1-programma Tijd voor Max. Gisteren verhaalde de directrice van woon-zorgcentrum Herfstzon over de […]
  • Kinderen vechtende vader overgeplaatst26 augustus 2015 Kinderen vechtende vader overgeplaatst Er is een oplossing gevonden voor de patstelling waarin De Albatros terecht kwam nadat vaders elkaar te lijf gingen op het schoolplein van de basisschool, afgelopen maandag. In overleg met […]