Gratis Bridge opfriscursus bij De Klokkenkamp

De Goorse bridgeclub ‘Niet Kwetsbaar’ organiseert in De Klokkenkamp een zogenoemde opfriscursus. Mensen die eens gebridged hebben en de basis dus kennen krijgen daar de kans om de kennis van het spel op te halen en zich er verder in te verdiepen. Er wordt dan ook meer duidelijk gemaakt over het spelen in competitieverband. De cursussen wordt gegeven op dinsdagavond om 19:30 uur en bevat 6 lessen van 2,5 uur. Opgeven kan bij Jaap de Vries: 06-18969213 of bij André Sombekke: 0547-276025.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe Goorse bridgeclub: De Bebsel23 september 2020 Nieuwe Goorse bridgeclub: De Bebsel Met ingang van 6 oktober kan er op de dinsdagavonden weer worden gebridged bij zalencentrum De Bebsel in Goor. Dit tot grote vreugde van veel bridgeliefhebbers, na het vertrek van […]
  • Twintigste bridgedrive bij de Bebsel8 februari 2020 Twintigste bridgedrive bij de Bebsel Voor de twintigste achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Plaats van handeling is De Bebsel in Goor. De […]
  • Zomerbridgen in hockeykantine16 mei 2016 Zomerbridgen in hockeykantine De Goorse Bridgeclub Niet Kwetsbaar begint komende dinsdag weer met de eerste van een achttal zomerbridgedrives op de dinsdagavonden. Die worden gehouden in de kantine van de Goorse Mixed […]
  • Hofdrive bij De Bebsel20 maart 2015 Hofdrive bij De Bebsel De 11 gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente organiseren ook dit jaar weer de zogenoemde Hofdrive. De Goorse Bridge-club Niet Kwetsbaar was vorig jaar de winnaar en heeft de […]
  • KletsProat-spelletjes huis aan huis verspreid10 juni 2022 KletsProat-spelletjes huis aan huis verspreid Het team van HofMarketing heeft in der afgelopen dagen 5.000 zogenoemde 'Kletsproat-spelletjes' huis aan huis verspreid in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Dat is een […]