Maarten ter Höfte held van het jaar

Maarten ter Höfte is uitgeroepen tot held van het jaar tijdens de verkiezingen van de Hoffelijkheidsprijs. Bij De Bebsel werd de rolstoel-tennisser geroemd om zijn opmars in de internationale tenniswereld. Op de avond, die werd gepresteerd door Hans van Middendorp, viel ook Comafin in de prijzen. De Goorse onderneming zegevierde in de categorie Werken. In de categorie recreëren won het Deldense Carelshaven. Bij wonen ging de winst naar Automaatje. (foto: Maike Hamstra)

Gerelateerde berichten

  • Veel Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs20 juli 2022 Veel Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er komen in de diverse categorieën een behoorlijk aantal Goorse instanties, bedrijven en personen in aanmerking voor de Hoffelijkheidsprijs 2022. Zo is in de categorie wonen het […]
  • Wie wordt Held van de Hof?14 juni 2021 Wie wordt Held van de Hof? Hofmarketing organiseert ook dit weer de 'Held van de Hof-verkiezing'. In vier categorieën kunnen genomineerden vanaf dit moment worden aangedragen. In de categorie wonen is er een award […]
  • Drie Goorse genomineerden voor Hoffelijkheidsprijs14 februari 2020 Drie Goorse genomineerden voor Hoffelijkheidsprijs Er zijn drie Goorse instanties genomineerd voor de eerste Hoffelijkheidsprijs van Hofmarketing. In de categorie wonen is het buurtinitiatief van de Huygenstraat een van de drie […]
  • Wie wordt de held van de Hof ?29 januari 2020 Wie wordt de held van de Hof ? Er is een nieuwe prijs in het leven geroepen door HofMarketing die daarvoor op zoek is naar nominaties. De zogenoemde Hoffelijkheidsprijs wordt uitgereikt in drie categorieën: Wonen […]
  • Hoffelijkheidsprijs 2022: Stemmen kan nu31 augustus 2022 Hoffelijkheidsprijs 2022: Stemmen kan nu Laat weten wie van de genomineerden een Hoffelijkheidsprijs 2022 heeft verdiend. Na de voorselectie door de jury is het aan de inwoners van Goor en de overige kernen om te stemmen op hun […]