Bernd Waanders nieuwe voorzitter AV Goor

Atletiekvereniging Goor heeft sinds deze week een nieuwe voorzitter. Bernd Waanders is de verkozen tot nieuwe president tijdens de algemene ledenvergadering. Waanders is de opvolger van John Velterop, die na 22 jaar trouwe dienst besloten heeft om te stoppen. Waanders hoopt het complex te upgraden naar een sportpark welke voldoet aan de eisen van de Atletiekunie. Daarmee hoopt AV Goor op den duur officiële wedstrijden te kunnen organiseren…

“Dat is hard nodig om potentiële leden enthousiast te maken om lid te blijven”, begint Waanders. Zo zijn de talentvolle atleten Deborah Wissink en Esmee Bulten om die reden al overgestapt naar AV Rijssen. Nieuwe leden kunnen zich vrijblijvend laten zien op de woensdagavonden om 19.00 uur. Dan zal Waanders, die zelf ook een fervent hardloper is, ook zijn gezicht laten zien.

Gerelateerde berichten

  • Goors atleten op dreef in Laren en Enschede9 september 2018 Goors atleten op dreef in Laren en Enschede Bij twee verschillende loopwedstrijden in de regio, hebben een aantal Goorse atleten zondag van zich doen spreken. Daarbij viel zelfs een overwinning te noteren, want in Laren wist Dianthe […]
  • AV Goor start weer met hardloopclinics5 september 2022 AV Goor start weer met hardloopclinics AV Goor organiseert vanaf volgende week maandag weer een serie hardloopclinics voor beginners. Gedurende veertien weken leer je dan onder leiding van deskundige trainers de fijne kneepjes […]
  • Esmee Bulten wint in Wierden20 juni 2022 Esmee Bulten wint in Wierden Het jonge hardlooptalent Esmee Bulten van AV Goor '75 heeft afgelopen de Wiezoloop in wierden gewonnen. Ze won de Kidsrun 800 meter en liet daarbij ook alle jongens achter zich. De […]
  • Zilver voor Esmee Bulten tijdens Rijserbergloop11 juni 2022 Zilver voor Esmee Bulten tijdens Rijserbergloop De 12-jarige Esmee Bulten is gisteravond tweede geworden tijdens de Kidsrun van de prestigieuze Rijsserbergloop. Het 12-jarige Goorse talent liep de 1500 meter in de categorie 10 tot 12 […]
  • Bovenbergloop AV Goor met start bij Kosterskoele23 november 2021 Bovenbergloop AV Goor met start bij Kosterskoele De jaarlijkse Bovenbergloop van AV Goor '75 gaat komende zondag wél door en start dit keer vanaf een nieuwe locatie. Start en finish is dit keer bij openluchttheater De Kosterskoele waar […]