Bernd Waanders nieuwe voorzitter AV Goor

Atletiekvereniging Goor heeft sinds deze week een nieuwe voorzitter. Bernd Waanders is de verkozen tot nieuwe president tijdens de algemene ledenvergadering. Waanders is de opvolger van John Velterop, die na 22 jaar trouwe dienst besloten heeft om te stoppen. Waanders hoopt het complex te upgraden naar een sportpark welke voldoet aan de eisen van de Atletiekunie. Daarmee hoopt AV Goor op den duur officiĆ«le wedstrijden te kunnen organiseren…

“Dat is hard nodig om potentiĆ«le leden enthousiast te maken om lid te blijven”, begint Waanders. Zo zijn de talentvolle atleten Deborah Wissink en Esmee Bulten om die reden al overgestapt naar AV Rijssen. Nieuwe leden kunnen zich vrijblijvend laten zien op de woensdagavonden om 19.00 uur. Dan zal Waanders, die zelf ook een fervent hardloper is, ook zijn gezicht laten zien.