Daniël Broer veertig jaar

Daniël Broer viert vandaag zijn veertigste verjaardag. De Gorenaar is in zijn vrije tijd trainer van de Ukken bij GFC. Zijn familie wil Daniël nu ook via deze weg van harte feliciteren met de mooie mijlpaal. De lief- en leedredactie sluit zich daar natuurlijk bij aan.

danielbroer

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • bertentineke25 september 2012 Bert en Tineke Nijeboer 25 jaar getrouwd Bert en Tineke Nijeboer gaven elkaar precies 25 jaar geleden het ja-woord. Aanstaande zaterdag wordt deze mooie mijlpaal gevierd met familie, vrienden en buren bij café B & T. De buren van […]
  • holtmaat12 december 2011 Koperen bruiloft voor Wouter en Leoniek Aan de hapjes zal het vandaag niet liggen bij de koperen bruiloft van Wouter en Leoniek Holtmaat. Het stel is 12,5 jaar getrouwd en dat wordt met vrienden, familie en het personeel gevierd […]
  • Britt Haverkate geboren28 maart 2011 Britt Haverkate geboren De familie Haverkate is weer een aanwinst rijker. Roy Haverkate en Paulien Kerkdijk zijn sinds 25 maart de trotse ouders van Britt. Zij zag afgelopen vrijdag namelijk het levenslicht. De […]
  • Mirjam Hakze 16 jaar24 juli 2011 Mirjam Hakze 16 jaar Mirjam Hakze is vandaag zestien zomers jong geworden. Ze viert namelijk haar zestiende verjaardag. De familie Gerritsen wil haar van harte feliciteren met deze feestelijke dag. De redactie […]