Daniël Broer veertig jaar

Daniël Broer viert vandaag zijn veertigste verjaardag. De Gorenaar is in zijn vrije tijd trainer van de Ukken bij GFC. Zijn familie wil Daniël nu ook via deze weg van harte feliciteren met de mooie mijlpaal. De lief- en leedredactie sluit zich daar natuurlijk bij aan.

danielbroer

Gerelateerde berichten

  • Twenthe snijdt zich in slotseconde in de vingers21 november 2010 Twenthe snijdt zich in slotseconde in de vingers Twenthe Goor heeft zichzelf zondag een enorm slechte dienst bewezen. De ploeg van trainer Henk Veldhuis ging in eigen huis met 2-1 onderuit tegen concurrent Vaassen. De bezoekers gingen in […]
  • Toch geen QR-code nodig bij Sinterklaasintocht10 november 2021 Toch geen QR-code nodig bij Sinterklaasintocht Bezoekers van 18 jaar en ouder die komende zondag de Sinterklaasintocht in de Goorse haven willen bezoeken hoeven toch geen Coronatoegangsbewijs te tonen bij de ingang. Dat is besloten na […]
  • Toparbiter voor Hector E110 juni 2013 Toparbiter voor Hector E1 Hector E1 leverde een puike prestatie door de finale te halen van het voetbaltoernooi in Enter. Dat het zevental daarin kansloos was tegen hoofdklasser Lochem kon de pret niet drukken. […]
  • Rolstoelvierdaagse al binnen25 juli 2019 Rolstoelvierdaagse al binnen Ze zijn alweer over de meet. De deelnemers van de Rolstoelvierdaagse in het buitengebied van Goor. Door de extreme hitte hebben ze het Twentse Haagje niet gekust, zoals aanvankelijk in […]
  • Sem, Twan en Robin winnen zeepkistenrace26 juni 2018 Sem, Twan en Robin winnen zeepkistenrace De leerlingen Sem, Twan en Robin uit groep 8 van de Albatros uit Goor hebben de zeepkistenrace van HofPower gewonnen met hun zeepkist "De Duckkatti 313". Een maand lang hebben scholen […]