GFC onderuit na rode kaart

GFC heeft de serie van drie bekerduels in aanloop naar de nieuwe competitie, met 7-0 verloren van derdeklasser De Esch. In Oldenzaal was er voor rust nog niets aan de hand voor de rood zwarten die wel een penalty tegen kregen maar die werd gemist. De ruststand was dan ook 0-0…

Vroeg in de tweede helft kreeg GFC weer een strafschop tegen die volgens trainer Romano Lammertink net zo dubieus was als de eerste. Die ging er wel in: 0-1. Direct daarna kreeg GFC-doelman Rick Meijer rood en ging het vlot. Met een speler op doel en met tien man was er geen houden meer aan en liep De Esch uit naar 7-0. Komende zaterdag begint voor de GFC de competitie in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal met een uitwedstrijd in en tegen Harfsen.

Gerelateerde berichten

  • Gelijkspel voor GFC in eerste bekerwedstrijd3 september 2022 Gelijkspel voor GFC in eerste bekerwedstrijd GFC heeft het eerste bekerduel tegen RKSV Bornerbroek met 3-3 gelijk gespeeld. Op het eigen sportpark Heeckeren kwam de ploeg van trainer Romano Lammertink in het eerste bedrijf al na […]
  • Siegers op schot bij zegevierend GFC4 september 2021 Siegers op schot bij zegevierend GFC GFC heeft de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen overtuigend gewonnen. In Hengelo werd Tubantia door de zaterdag vierdeklasser met 1-4 verslagen. De grote man aan rood […]
  • Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC19 januari 2021 Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC Romano Lammertink (foto) is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van zaterdag vierdeklasser GFC. De Goorse oefenmeester gaat zijn achtste voetbaljaargang in bij de rood zwarten en is één […]
  • GFC start competitie met teleurstellende 0-019 september 2020 GFC start competitie met teleurstellende 0-0 GFC is de nieuwe competitie in de vierde klasse E van het zaterdagamateurvoetbal begonnen met een teleurstellende gelijkspel. Tegen sv Rijssen eindigde het duel zoals het begon: 0-0. De […]
  • Tegenstanders bekerduels Goorse clubs bekend24 juli 2020 Tegenstanders bekerduels Goorse clubs bekend De KNVB heeft de poule-indeling van de bekercompetitie voor de Goorse voetbalclubs openbaar gemaakt. Zaterdag-vierdeklasser GFC treft daarin met Achilles '12 en Juliana '32 twee Hengelose […]