GFC onderuit na rode kaart

GFC heeft de serie van drie bekerduels in aanloop naar de nieuwe competitie, met 7-0 verloren van derdeklasser De Esch. In Oldenzaal was er voor rust nog niets aan de hand voor de rood zwarten die wel een penalty tegen kregen maar die werd gemist. De ruststand was dan ook 0-0…

Vroeg in de tweede helft kreeg GFC weer een strafschop tegen die volgens trainer Romano Lammertink net zo dubieus was als de eerste. Die ging er wel in: 0-1. Direct daarna kreeg GFC-doelman Rick Meijer rood en ging het vlot. Met een speler op doel en met tien man was er geen houden meer aan en liep De Esch uit naar 7-0. Komende zaterdag begint voor de GFC de competitie in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal met een uitwedstrijd in en tegen Harfsen.