Beelden bankpasfraudeur vrijgegeven

De politie Hof van Twente heeft in samenwerking met het TV Oost-programma Onder de Loep, beelden vrijgegeven van de jonge man die in Goor een bijna 80-jarige man heeft bestolen. Deze raakte duizenden euro’s kwijt nadat hij om de tuin werd geleid door een crimineel die op het zijn bankpas had voorzien. De bankpas-fraudeur is te zien op camerabeelden als hij in de Goorse Grotestraat aan het pinnen is. De politie vraagt getuigen zich te melden. De video is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Buiten pinnen blijft in Goor nog wel even onmogelijk2 juli 2021 Buiten pinnen blijft in Goor nog wel even onmogelijk De enige pinautomaat die in Goor buiten bereikbaar is en buiten winkeltijden gebruikt kan worden, is nog wel een tijdje buiten gebruik. De zogenoemde Geldmaat in de Grotestraat in het […]
  • Buiten pinnen in Goor niet mogelijk29 mei 2021 Buiten pinnen in Goor niet mogelijk Wie contant geld wil pinnen in Goor kan het buiten winkeluren wel schudden de komende maand. De enige pinautomaat die niet in een winkel staat, bij de voormalige ABN Amro-bank is nog […]
  • Is er wel geld tijdens Schoolfeest ?11 juni 2019 Is er wel geld tijdens Schoolfeest ? Door een storing bij de pin-automaat van de ABN was het gisteren niet mogelijk om te pinnen in het Goorse centrum en dat was met name lastig voor bezoekers van het Reggea-festival. Het […]
  • Gorenaar aangehouden na diefstal uit Deldense kleedkamers9 september 2022 Gorenaar aangehouden na diefstal uit Deldense kleedkamers Een man uit Goor is aangehouden voor heling van mobiele telefoons en een bankpas die afgelopen woensdag uit de kleedkamers van voetbalvereniging Rood Zwart in Delden zijn gestolen. Of de […]
  • Politie controleert streng op mobiel in het verkeer4 maart 2022 Politie controleert streng op mobiel in het verkeer De politie gaat in Goor en ongeving streng controleren op het gebruik van een mobiele telefoon in de auto of op de fiets. Dat meldt de Politie Hof van Twente op haar Facebookpagina. Vanaf […]