Twenthe afgedroogd in Bathmen. Hector gelijk tegen Diepenheim

Twenthe kende een belabberde generale voor de seizoensstart van volgende week. Het laatste bekerduel werd met maar liefst 5-0 verloren van ABS in Bathmen (foto). Bij rust was het 2-0. Hector speelde het laatste bekerduel met 1-1 gelijk in en tegen Diepenheim. Raul Jimenez tekende voor de Goorse goal in ’t Stedeke. Volgende week openen de groen witten het seizoensbal in Delden tegen Rood Zwart. Twenthe gaat dan op bezoek bij Hoeve Vooruit.

Gerelateerde berichten

  • Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend29 juli 2022 Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs weten waar ze aan toe zijn als het gaat om het regionale bekertoernooi en het Hoftoernooi dat om 10 september bij WVV'34 in Hengevelde wordt […]
  • GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim9 april 2022 GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim Twee van de Goorse clubs komen dit weekeinde in actie in de vierde klasse van het zaterdag- en zondag amateurvoetbal. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) in en tegen Daarle en lijkt op […]
  • Interessante affiches in tweede speelronde voor Goorse clubs2 oktober 2021 Interessante affiches in tweede speelronde voor Goorse clubs De Goorse clubs maken zich op voor speelronde 2 van de nieuwe competitie in de vierde klasse. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af tegen SVV'56 uit Sibculo dat vorige week met 0-2 verloor […]
  • Twenthe op schot in Weerselo, Hector fors onderuit19 september 2021 Twenthe op schot in Weerselo, Hector fors onderuit Twenthe heeft de afsluitende poule-wedstrijd in het regionale bekertoernooi met ruime cijfers gewonnen. In Weerselo werd, na een ruststand van 0-2, met 0-6 gewonnen van UD Weerselo. Voor […]
  • Twenthe en Hector winnen oefenduels29 augustus 2021 Twenthe en Hector winnen oefenduels Twenthe heeft vandaag de oefenwedstrijd in en tegen Bentelo met 0-5 gewonnen. Stijn Jeurlink scoorde twee keer voor de Goorse Tricolores. De overige treffers kwamen op naam van Lars […]