Goorse IJsclub gaat weer trainen in Enschede

De leden van de Goorse IJsclub gaan vanaf zaterdag oktober weer van start met de trainingen op de IJsbaan Twente in Enschede. Er wordt van 08:30 uur tot 09:40 uur getraind onder leiding van ervaren schaatstrainers waarbij vooral aandacht wordt besteed aan de schaatstechniek. Bij gevorderden wordt gewerkt aan snelheid en duur. Proeflessen zijn er voor iedereen vanaf 6 jaar. Aanmelden voor zo’n proefles kan via info@nullgoorseijsclub.nl. Meer informatie via de website van de Goorse IJsclub.

Gerelateerde berichten

  • Start schaatsseizoen Goorse IJsclub aanstaande26 september 2018 Start schaatsseizoen Goorse IJsclub aanstaande Het lijkt erop dat de laatste nazomerdag van 2018 in de afgelopen week was en dat is voor de Goorse schaatsfanaten het sein om de ijzers weer uit het vet te halen. Op zaterdag 6 oktober […]
  • Goorse schaatsclub gaat weer trainen in Enschede18 september 2021 Goorse schaatsclub gaat weer trainen in Enschede Op zaterdag 9 oktober start het nieuwe schaatsseizoen van de Goorse IJsclub. Vanaf dat moment zal er iedere zaterdag geschaatst worden op de IJsbaan Twente in Enschede van 08:30 uur uur […]
  • IJsbaan morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar12 februari 2021 IJsbaan morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar IJsbaan ’t Slag in Goor gaat morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar. In het kader van het Coronavirus en de geringe ijsdikte gelden er strenge eisen. De jongste kinderen mogen met 1 […]
  • 27 januari 2017, toen er nog geschaatst werd…27 januari 2021 27 januari 2017, toen er nog geschaatst werd… Dat onderstaande foto, genomen op vrijdag 27 januari 2017, inmiddels in de categorie Oald Goor is beland, zegt genoeg. Een, voor de schaatsliefhebbers, triest record is daarmee gebroken. […]
  • IJsclub vreest triest record11 december 2020 IJsclub vreest triest record De sluis is open gezet (foto) en het observeren van de weerkaarten is begonnen. De weides van de Goorse ijsbaan staan vanaf vandaag weer onder water in de hoop op langdurige vrieskou en […]