Sleutels gevonden in Rozenstraat

Ter hoogte van het bankje op het speelveld aan de Rozenstraat is een sleutelbos gevonden. Er zit onder andere een FC Barcelona-sleutelhanger en een bieropener aan de sleutelbos. Vermist u uw sleutels, dan kunt u mailen naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Oma-fiets gestolen H.Heijermansstraat (Update)2 maart 2013 Oma-fiets gestolen H.Heijermansstraat (Update) Nicky haar zwarte oma-fiets is vrijdagavond tussen 22:00 uur en 23:00 uur ontvreemd. Deze stond geparkeerd in de Herman Heijermansstraat tegen de voorgevel onder het raam. De fiets heeft […]
  • jb jasvermist edwinsmit2 april 2013 Vermiste jassen bij eetcafĂ© De Ster (Update) Eerste paasdag zijn er in de dukte bij De Ster de volgende jassen verdwenen: Bibi haar jas is vermist. De jas is van het merk Silvercreek, donkergrijs van kleur en heeft een bontkraag. De […]
  • Herenfiets gestolen tijdens paasvuur5 april 2013 Herenfiets gestolen tijdens paasvuur Bij het paasvuur is tweede paasdag een herenfiets, die stond gestald op de hoek bij het korfbalveld, gestolen. Het gaat om een Gazelle Chamonix, gelijk aan het getoonde damesmodel op de […]
  • Fietssleutel verloren op De Whee3 april 2013 Fietssleutel verloren op De Whee Sophie is afgelopen donderdag op De Whee, tussen het zwembad en Kbs De Albatros, haar fietssleutel verloren. Aan de sleutel zit een kaartje met haar naam. Heeft u de sleutel gevonden, dan […]
  • Fiets zoek geraakt bij Dieka in Markelo18 maart 2013 Fiets zoek geraakt bij Dieka in Markelo In de nacht van maandag op zondag is bij Dieka in Markelo een oma-fiets zoek geraakt. Het gaat om een fiets van het merk Old Dutch. In het vaste slot zit een afgeknapte sleutel, daarom is […]