Ruben van den Burg nieuwe relatiebeheerder Goor Collectief

Ruben van den Burg is aangesteld als relatiebeheerder van Goor Collectief. Hij moet de contacten met de leden intensiveren en beter in kaart brengen wat er speelt. Vanuit zijn bedrijf SalesPrikkels gaat hij zes uur per week aan de slag voor de ondernemersvereniging. Volgens voorzitter Henri Tijhuis is het contact tussen Goor Collectief en veel ondernemers verwaterd. “Daar willen wij samen met Ruben verbetering in aanbrengen. Ook de belangstelling voor onze activiteiten kan een boost gebruiken”…

Ruben van den Burg (l) en Henri Tijhuis (r)

Ruben van den Burg wil zich allereerst gaan richten op het bedrijfsleven en de startende ondernemers. “De winkeliers in het centrum hebben via de BIZ ook al een aanspreekpunt. Ik ga mij inzetten om het belang van een goede ondernemersvereniging te benadrukken. Goor Collectief is dat.”

De 42-jarige Van den Burg is geboren en getogen Gorenaar en tegenwoordig woonachtig in Elsenerbroek. Hij bekleedde eerder salesfuncties bij Keolis, Reef Hout en Oad. In 2018 won hij nog de titel ‘Senior Sales Professional van Nederland’ en twee jaar later startte hij zijn eigen bedrijf SalesPrikkels. In zijn vrije tijd is hij begenadigd trompettist bij Apollo waar hij tot 2017 twaalf jaar voorzitter van was. Ook is hij als zanger actief bij de Twentse Toppers.