Jongen opgepakt voor heling en drugsbezit

politieembleemopblouseEen 15-jarige jongen uit Goor is gisteren aangehouden voor heling van een bromfiets en het in het bezit hebben van harddrugs. Een bromfiets, die op 11 mei werd gestolen, is vrijdag door de rechtmatige eigenaar herkend. Onderzoek bracht de hermandad bij vier jongeren. De 15-jarige Gorenaar was in het bezit van de brommer en zei dat hij het voertuig voor 50 euro had gekocht. Hij bleek ook harddrugs te hebben en is ingesloten. De drie andere jongeren werden gefouilleerd en toen bleek dat een 15-jarige jongen uit Hengelo ook drugs bij had. Hij werd aangehouden en aan zijn ouders overgedragen met een proces-verbaal.

Gerelateerde berichten

  • De Tent weer op z’n kop25 juni 2011 De Tent weer op z’n kop Ook de tweede Schoolfeestavond van 2011 is een groot succes geworden. Na een rustig begin tijdens het borreluurtje ging de Tent later op de avond uit z'n dak. Een druk bezocht borreluurtje […]
  • verkeer putterstraat2 juli 2013 Veel klachten over verkeer De wegwerkzaamheden zorgen voor veel klachten in ’t Twentse Haagje. De bewoners van de Putterstraat hebben zich verenigd nu de Scherpenzeelseweg is afgesloten door werkzaamheden. Volgens […]
  • Europarlementariërs in Goor voor boerendiscussie16 september 2016 Europarlementariërs in Goor voor boerendiscussie De Europarlementariërs Agnes Jongerius (S&D-fractie) en Annie Schreijer-Pierik van de EVP-fractie in het Europees Parlement, zijn komende maandag in Goor voor een discussie-avond met- […]
  • Constantijnschool domineert bij schoolhockey9 juni 2016 Constantijnschool domineert bij schoolhockey De hockeyers van de Prins Constantijnschool waren de beste tijdens het schooltoernooi op de velden van de Goorse Mixed Hockeyclub woensdag. Er deden in totaal 18 teams mee van scholen […]
  • politiejas3 juni 2014 Alcomobolist slaat over de kop Een 53 jarige Haaksbergenaar heeft zaterdag zijn rijbewijs moeten inleveren in het buitengebied van Goor. De man verloor de macht over het stuur van zijn bestelbus. De bus sloeg hierbij […]