Pleinmarkt, Hollandse Avond en Burendag

Er is weer het nodige te doen in het Goorse het komende weekeinde. Zo draait in RH Cinema vanavond de film ‘Topgun: Maverick’ en morgenavond ‘Elvis’ over het leven en de muziek van Elvis Presley. Morgenvroeg begint om 10:00 uur de Pleinmarkt bij de Hofkerk (archieffoto) waar allerhande tweedehands spullen en boeken te koop zijn. Ook het Repair Café is daar aanwezig om kapotte apparaten weer aan de praat te krijgen…

Morgen is het ook Burendag en dus zullen op diverse plekken weer de handen uit de mouwen worden gestoken. Café Johnys organiseert een Hollandse Avond morgen met diverse zangers. Dit weekeinde begint ook de voetbalcompetitie voor de Goorse vierdeklassers en op zondag is voor de kinderen nog een ‘Minions-film’ in De Reggehof. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Hofkerk en museum geopend tijdens Monumentendagen10 september 2021 Hofkerk en museum geopend tijdens Monumentendagen Morgen en overmorgen zijn in Goor alleen de Hofkerk em het Goors Historisch Museum geopend in het kader van de Open Monumentendagen in Goor. Onder de titel ‘Ontmoeten en meedoen’ is in en […]
  • Pleinmarkt bij De Hofkerk13 mei 2019 Pleinmarkt bij De Hofkerk Hij staat weer op de rol: de jaarlijkse Pleinmarkt bij De Hofkerk bij de Klokkenkamp. Een leuke middag voor de koopjesjagers. Dit jaar met onder meer verkoop van leuke spullen en curiosa, […]
  • Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag19 oktober 2018 Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Zoutmus in De Reggehof. Onder de titel 'Kuikens van beton' komt een vijfkoppig gezelschap met muzikaal cabaret. […]
  • Monumenten, muziek op het Sterplein en Open Dag Hector7 september 2018 Monumenten, muziek op het Sterplein en Open Dag Hector De evenementenkalender meldt voor dit weekeinde allereerst de Hollandse Avond bij café Johny's waar vanavond de populaire Django Wagner de hoofdact zal zijn. Morgen is de Open […]
  • Goor vanuit de Hoftoren…21 april 2018 Goor vanuit de Hoftoren… Bezoekers van de laatste Pleinmarkt bij de Hofkerk en in De Klokkenkamp werd vandaag een uniek kijkje gegund in de toren van de monumentale Hofkerk. Onder begeleiding konden de trappen […]