Rijbewijs ingevorderd na alcoholcontrole

Tijdens een alcoholcontrole in Goor heeft dit weekend een man zijn rijbewijs moeten inleveren. De bestuurder bleek na ademanalyse op het bureau teveel te hebben gedronken. De controle vond in de nachtelijke uren plaats op de N347. In totaal werden er in de regio 120 automobilisten gecontroleerd op het gebruik van alcohol.

blaastest

Gerelateerde berichten

  • Antoon Vos vandaag 65 jaar1 oktober 2014 Antoon Vos vandaag 65 jaar Antoon Vos viert vandaag zijn 65e verjaardag en heeft daarmee zijn pensioen in het vizier. Via deze weg willen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen Antoon van harte feliciteren en nog […]
  • Tom Vlaskamp 30 jaar25 april 2017 Tom Vlaskamp 30 jaar Operations manager bij Regge Hout en ex-Schoolfeestbouwer Tom Vlaskamp is op zaterdag 22 april alweer dertig jaar geworden. Bij deze, door zijn liefde Lieke in vuur en vlam gezette […]
  • Speler vv Twenthe mishandeld (update)19 april 2009 Speler vv Twenthe mishandeld (update) De┬áspeler van het tweede elftal van vv Twenthe, die vanmorgen gewond raakte, na een vuistslag van een voetballer van het Enschedese Rigtersbleek, is er erger aan toe dan verwacht. De […]
  • Jasper Groothuis scoort eerste treffer in shirt Excelsior’3111 augustus 2018 Jasper Groothuis scoort eerste treffer in shirt Excelsior’31 Een uniek moment voor de Goorse voetballer Jasper Groothuis. Hij maakte zaterdagmiddag zijn eerste treffer in het shirt van Excelsior'31. De Rijssense Hoofdklasser oefende vandaag tegen […]
  • Scheeren voltooit run van Parijs naar R’dam16 juni 2011 Scheeren voltooit run van Parijs naar R’dam Peter Scheeren heeft zijn missie volbracht. De Gorenaar moest in teamverband van Parijs naar Rotterdam lopen. Een tocht van in totaal 520 kilomter. Scheeren heeft de beproeving doorstaan. […]