Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs

Dit weekeinde start na een aantal bekerduels, waarin de Goorse clubs alle drie strandden in de poulefase, met de eerste competitieronde. Vanmiddag begint GFC, nu spelend in de zaterdag vierde klasse H, in en tegen Harfsen. Trainer Romano Lammertink kan geen beroep doen op Mathijs Hoitink, die dit seizoen niet meer in actie zal komen vanwege gescheurde kruisbanden. Doelman Rick Meijer is twee duels geschorst en daardoor maakt Dennis Vorkink zijn rentree onder de lat. Morgen gaat Hector op bezoek bij Rood Zwart en naast de langdurig geblesseerden Berthil Schabbink en Arno Katera is ook Jeroen Heuten vanwege een blessure afwezig. Twenthe, ook niet geheel compleet, gaat op bezoek bij Hoeve Vooruit dat vorig seizoen lijfsbehoud afdwong door de nacompetitie te winnen.