Daniek van Til ziet halve Sarah

Daniek van Til is vandaag 25 jaar geworden. Daniek is fysiotherapeute in Almelo. Haar verjaardag is zaterdagavond al gevierd. Van vrienden en familie heeft ze niet één, maar zelfs twee spandoeken voor het bereiken van de halve Sarah-leeftijd gekregen. Via deze weg wil de familie van Til haar nogmaals feliciteren en een fijne dag toewensen.

Dames en heren het is waar,
Mevrouw stemband is 25 jaar.
Zo nieuwsgierig en eigengereid als ze is,
Ondergaat ook Daniek deze hindernis.
Haar mobiel en hond Sepp zijn haar heilig,
Daarmee maakt ze haar nieuwe buurt onveilig.
Meid van harte gefeliciteerd,
Houd het feest een beetje gecontroleerd.

daniek1

Gerelateerde berichten

  • Froukje van der Til ziet Sarah23 mei 2017 Froukje van der Til ziet Sarah Feest in de van Kollaan, waar Froukje van der Til haar 50ste verjaardag viert. Gisteren is haar tuin voorzien van een Sarah en de nodige spandoeken, dit als opmaat naar de rest van de […]
  • Evelien Caliskan ziet halve Sarah12 juli 2012 Evelien Caliskan ziet halve Sarah Evelien Caliskan, "Eefje" voor intimi, is gisteren 25 jaar geworden. Hoewel het feest pas aanstaande zaterdag is, en dan ook de diverse cadeau`s worden gegeven, hebben de vrienden en […]
  • bertentineke25 september 2012 Bert en Tineke Nijeboer 25 jaar getrouwd Bert en Tineke Nijeboer gaven elkaar precies 25 jaar geleden het ja-woord. Aanstaande zaterdag wordt deze mooie mijlpaal gevierd met familie, vrienden en buren bij café B & T. De buren van […]
  • Britt Haverkate geboren28 maart 2011 Britt Haverkate geboren De familie Haverkate is weer een aanwinst rijker. Roy Haverkate en Paulien Kerkdijk zijn sinds 25 maart de trotse ouders van Britt. Zij zag afgelopen vrijdag namelijk het levenslicht. De […]
  • Anouk heeft halve Sarah4 maart 2020 Anouk heeft halve Sarah Het is feest in de Guido Gazelle-hof op De Whee in Goor. Daar viert Anouk Oosterveld vandaag haar 25e verjaardag. En dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. De korte maar […]