Jeroen de Rooij mag de weg op

Een alarmmelding van Marianne, Cor, Wouter en Maaike. Opgepast, de straten worden nog onveiliger, schrijven zij aan de redactie. Jeroen de Rooy mag om 13.00 uur namelijk beginnen met het behalen van zijn rijbewijs. Marianne, Cor, Wouter en Maaike willen Jeroen veel plezier wensen met zijn eerste rijles en veel veilige jaren.

rijbewijs

Gerelateerde berichten

  • Wouter 16 jaar…1 april 2011 Wouter 16 jaar… Wouter Post viert vandaag zijn zestiende verjaardag. Zijn moeder, Cor, Maaike en Jeroen willen hem op deze manier feliciteren. Ze wensen hem een mooie dag en veel succes met zijn […]
  • Jeroen 18 jaar…24 april 2011 Jeroen 18 jaar… Eindelijk is het zover, Jeroen de Rooij is 18 jaar. Voor onze kanjer die autorijles zou krijgen liep het even anders. Fijn voor ons en blijft de auto nog even bij de deur. Veel liefs […]
  • Heinz en Cor 60 jaar getrouwd26 juli 2011 Heinz en Cor 60 jaar getrouwd Heinz Volkert is vandaag 60 jaar getrouwd met zijn Cor. Volkert, die in Goor niet de grootste bekendheid geniet, krijgt voor deze schitterende mijlpaal felicitaties van enkele […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • ‘Meester’ de Jong overleden5 april 2012 ‘Meester’ de Jong overleden Na een korte ziekte is afgelopen dinsdag Cor de Jong overleden. Leerlingen van de voormalige Laarschool kennen hem beter als Meester de Jong die vanuit Friesland naar Goor kwam en […]