Kunstgrasproject Twenthe binnen een maand afgerond

De twee nieuwe kunstgrasvelden bij vv Twenthe moeten allebie binnen vier weken bespeelbaar zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het tweede veld is dat na vandaag al (foto). Komende maandag wordt gestart met het hoofdveld. Gisteravond was ook de algemene ledenvergadering van de Goorse Tricolores. Daarin werd in gestemd met een contributieverhoging van 5% in verband met de stijgende energieprijzen. Ook de prijs van de bekende ‘vette hap’ gaat om deze reden omhoog. Het goede nieuws voor de bezoekers van de kantine op ’t Piepwillem is dat de bierprijs wel gelijk blijft. Tijdens de ALV werden er ook 16 jubilerende leden gehuldigd…

Marinus Vrielink en Gerrit Haverkate werden gehuldigd voor maar liefst 70 jaar lidmaatschap. Marinus Wolters, Gerard de Lat, Nico Waanders en Rudolf Tibbe kregen een speldje voor 60 jaar lidmaatschap. Peter Boeijen, Marcel ten Berge en Rene Slag zijn 50 jaar verbonden aan de club. Jan Bolte en Pieter Bas Denneboom zijn 40 jaar lid terwijl er ook een onderscheiding was voor Koen Morsink, Dennis Zuidersma, Raymond Wolbers, Dennis ter Haar, Jan Waanders, Ivo Roetgerink en Maarten Vehof.

Foto’s: vvtwenthe.nl