Op de koffie bij De Keu en rondleiding FC Twente

Eddy Achterberg roept mensen uit Goor op om naar De Grolsch Veste te komen voor een gezellige dag. De levende legende van FC Twente heeft samen met de club de activiteit ’Heya de Keu! – Op visite bij FC Twente’ in het leven geroepen en nu worden mensen uit ’t Twentse Haagje uitgenodigd om op de koffie te komen. Gratis! SV Goor heeft initiatief genomen om samen met FC Twente, Scoren in de Wijk en de gemeente Hof van Twente deze activiteit te organiseren en mogelijk te maken. Ben je of ken je (eenzame) senioren uit Goor van 65 jaar of ouder en heb je behoefte om samen met senioren uit Goor op bezoek te gaan bij FC Twente met een rondleiding, bezoek aan het museum en een kleedkamersessie? Dit is kosteloos mogelijk op woensdag 30 november.

Je wordt met een bus opgehaald en teruggebracht van en naar de Schoolfeestweide in Goor. Opgave is mogelijk tot donderdag 24 november via info@nullsvgoor.nl of door te bellen met 0547-273790.