Marcel en Annette in het huwelijksbootje

Marcel Grootoonk en Annette de Vos hebben elkaar vanmorgen in het Goorse gemeentehuis het Ja-woord gegeven. Daarna werd het kersverse bruidspaar bedolven met kaarten, bloemen en berichtjes. Namens de vrienden van harte gefeliciteerd en veel gelukkige jaren toegewenst.

marcelannette_getrouwd1

Gerelateerde berichten

  • annette te vaanhold_501 september 2012 Annette te Vaanhold ziet Sarah Annette te Vaanhold viert vandaag haar 50e verjaardag. Met de nodige festiviteiten in het verschiet willen de buren haar via deze weg alvast van harte feliciteren.  
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • annette ten kate_501 oktober 2012 Annette ten Kate ziet Sarah Annette ten Kate is zaterdag 50 jaar geworden. Na alle festiviteiten willen Han en de kinderen haar via deze weg nogmaals van harte feliciteren.
  • Mart Wullink geboren6 juni 2011 Mart Wullink geboren In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft Mart Wullink voor het eerst het levenslicht gezien. De buurt van de Binnenhagen wil Marcel, Lysa en 'grote zus' Sophie van harte feliciteren met […]
  • Jelmer Groot Oonk ziet het levenslicht7 juni 2013 Jelmer Groot Oonk ziet het levenslicht Gisteravond zijn Marcel en Annette Groot Oonk de trotse ouders geworden van Jelmer. Schoon aan de haak laat Jelmer 3090 gram zien en hij is 49 cm lang. Namens de vriendengroep de […]