Eén tegen eenzaamheid in De Reggehof en bij de Jumbo

Het is deze week van ‘Eén tegen eenzaamheid’. In dat kader is er komende maandag een Kick-off bijeenkomst in theater De Reggehof. Daarvoor is iedereen uitgenodigd die een steentje wil bijdragen aan de strijd tegen eenzaamheid in onze gemeente. Tijdens de bijeenkomst geeft Dr. Marijke Schotanus-Dijkstra voorbeelden en tips over ‘Hoe je kunt floreren in je dagelijkse leven’ en is er ruimte voor interactie en het delen van ervaringen. De gratis bijeenkomst is komende maandag, 3 oktober, van 15:00 uur tot 17:00 uur en opgeven kan via ln.njizlew-tulasnull@ofni of via WhatsApp: 06-54932768. De Jumbo Goor organiseert in dit kader, komende dinsdag, bloemschikworkshops voor mensen die behoefte hebben aan meer sociaal contact. Jumbo neemt dit initiatief als aanjager van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid.