Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse

Wie vandaag en morgen zin heeft aan een potje voetbal kijken heeft in Goor wat te kiezen. De vlaggenschepen van de Goorse clubs spelen alle drie een thuiswedstrijd. Allereerst komt GFC vanmiddag op sportpark Heeckeren in actie tegen de Koninklijke UD uit Deventer (14:30 uur). GFC ging vorige week in het eerste competitieduel met 2-1 onderuit in en tegen Harfsen. UD verloor op eigen veld met 2-3 van EGVV…

Twenthe speelde vorige week gelijk tegen Hoeve Vooruit (1-1) en neemt het morgenmiddag op het eigen kunstgras op tegen Sportclub Neede dat de competitie begon met een 1-4 nederlaag tegen Delden. Hector ging vorige week fors onderuit bij Rood Zwart (5-1) en treft morgen op ’t Doesgoor Sportclub Rekken. Die ploeg verloor vorige week met 3-5 van De Tubanters. De wedstrijden van Twenthe en Hector beginnen allebei om 14:00 uur.