Truckrun Hof van Twente morgen weer door Goor

Morgenmiddag rijdt er weer een karavaan van 80 vrachtwagens door Goor. De chauffeurs hebben allemaal een bijrijder met een verstandelijke beperking en vertrekken om 14:00 uur vanaf het Kaasplein in Markelo. Het is alweer de 4e editie van de Truckrun Hof van Twente en de karavaan was in de voorgaande jaren niet zo groot als dat deze morgen zal zijn. Rond 14.15 uur rijden de trucks Goor binnen via de Markeloseweg…

Daarna trekt het lange lint van vrachtwagens door de Kerkstraat, Laarstraat, Reggeloop, Molenstraat en Enterseweg. Via de Zomerweg wordt koers gezet richting Esbrook/Deldenerbroek, Delden, Bentelo, Hengevelde en Diepenheim. Rond 16:00 uur keert de karavaan terug in Markelo voor de festelijke intocht met een ‘Truckershap’ en muziek van ‘Eighty-Eight’.