Van der Heide tweede in Eiberrun

Michel van der Heide is zondag tweede geworden in de Eiberrun in Eibergen. Onder warme omstandigheden legde de atleet van AV Goor ’75 de tien Engelse Mijlen af in 1.00,40 uur. Daarmee bleef hij Dirk Hoekman van AV Holten ruim een halve minuut voor. Nijverdaller Peter Bruinsma was oppermacht op de hoofdafstand met een eindtijd van 57.23 minuten. Er kwamen dit jaar liefst achthonderd lopers aan de start op de diverse afstanden van de Eiberrun. Naast Van der Heide deed ook nog een tweede Gorenaar mee. Wim Welberg finishte in het middenveld als 61ste met een tijd van 1.23,43 uur.

vanderheide

Gerelateerde berichten

  • Slavenarmband verloren De Whee21 juli 2015 Slavenarmband verloren De Whee Op De Whee, ter hoogte van de Roerdompstraat, is een Goorse haar gouden slavenarmband verloren. Heeft u de armband gevonden, of weet u waar die is, dan wordt u verzocht contact op te nemen […]
  • Nieuwe beamer en scherm van Hector voor Aveleijn15 februari 2018 Nieuwe beamer en scherm van Hector voor Aveleijn De stichting Aveleijn kan voor de activiteiten op kinderboerderij 't Kukelnest een nieuwe beamer én een scherm tegemoet zien. Dit zal worden betaald met het geld dat door de jeugdleden van […]
  • Henk en Els Wolthuis 40 jaar getrouwd28 januari 2017 Henk en Els Wolthuis 40 jaar getrouwd Vandaag is het 40 jaar geleden dat Henk en Els elkaar het ja-woord gaven. Daarom hebben de Boskiekers van Wanyng de jaarlijkse kerstboom omgetoverd tot een schitterende boog. Henk en Els, […]
  • Sleutelbos gevonden aan de Enterseweg2 november 2011 Sleutelbos gevonden aan de Enterseweg Een der oplettende bezoekers van Goorsnieuws.nl heeft een bos sleutels gevonden aan de Enterseweg. In de omgeving van de OAD is de sleutel waarschijnlijk zoekgeraakt door iemand. Aan de […]
  • Carel Groothengel: Plagiaat in de Raad31 maart 2016 Carel Groothengel: Plagiaat in de Raad Op gezette tijden klimt Carel Groothengel in de pen om zijn licht te laten schijnen over de gang van zaken in de raadszaal. Vandaag is hij ontstemd over de reactie van de fractievoorzitter […]