GFC boekt eerste competitiezege

GFC heeft de eerste zege in de nieuwe competitie geboekt. Na de 2-1 nederlaag van vorige week in Harfsen werd vandaag met maar liefst 6-1 gewonnen van de Koninklijke UD uit Deventer. Olaf Siegers zorgde al na 2 minuten voor de 1-0 Na 10 minuten werd het 1-1. GFC bleef beter en in de 14de minuut tikte, weer Olaf Siegers, de 2-1 binnen. In de 43 minuut schoot Tim Wassink een fraaie vrije trap via de binnenkant van de paal binnen: 3-1…

vijf minuten na rust werd het 4-1 door een eigen goal en was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Weer vijf minuten laten schoot Thijs Gerritsen de 5-1. Uit de vele uitgespeelde kansen die GFC nog krijgt, weet alleen Tim Wassink in de 86ste minuut nog te scoren waarmee de 6-1 overwinning een feit was.