Hector geeft 2-0 voorsprong uit handen

Een zure nederlaag voor SV Hector vandaag tegen Sportclub Rekken. De ploeg van trainer Jordy Drenth gaf in de slotfase een 2-0 voorsprong uit handen en verloor met 2-3. Hector begon goed aan de wedstrijd en kwam binnen tien minuten op 1-0 door een treffer van Raul Jimenez. Vlak voor rust tekende Wesley op aangeven van Thijmen Schabbink op 2-0 na een communicatiefout in de defensie van Rekken…

In de tweede helft waren de bezoekers sterker en een kans voor open doel op de aansluitingstreffer werd gemist. Daarna kreeg ook Hector een paar mogelijkheden en een hele grote kans op de 3-0 en de beslissing in de wedstrijd maar Silas Olijdam miste. In de slotfase ging het helemaal mis bij de thuisploeg. Tien minuten schoot Daan Papenborg de 2-01 binnen en drie minuten later was het gelijk door een doelpunt van Thijs Tankink. In de slotminuut was het Kevin Stokkers die de winnende namens Sportclub Rekken binnen kopte. Hector blijft daardoor op de hatelijke 0 punten na twee competitieduels. Volgende week gaat Hector op bezoek bij UDI uit Enschede dat de eerste twee duels wist te winnen.