Zeven Goorse talenten in Hofteam

Er zijn zeven Goorse spelers opgenomen in het Hofteam dat volgende week meedoet aan het internationale jeugdtoernooi bij GFC. Van de gastheer zijn Mart Kiestra, Finn Burggraaff en Kamil Nowicki geselecteerd. Twenthe vaardigt Matt ten Berge en Swen van de Maat af terwijl van Hector Stuart Kamp en Niels Heuten zijn uitgekozen. Het Hofteam speelt onder leiding van Romano Lammertink en Yvo Klein Horsman…

Naast het Hofteam komen FC Groningen, PEC Zwolle, Academie FC Twente/ Heracles, Vitesse, FC Utrecht, De Graafschap, Borussia Mönchengladbach, Sankt Pauli en Borussia Dortmund met de jeugdteams van spelers van onder de 14 jaar naar Goor. Het toernooi begint komende dinsdag, 18 oktober, om 10:00 uur op sportpark Heeckeren.

Op de foto:

Bovenste rij, vlnr:
Kars Boonk, Jesse ten Doest, Mart Kiestra, Stuart Kamp, Ian Linderman, Finn Burggraaff , Jurre Oplaat, Pim Morssinkhof, Tim Koele, Cas Hondeveld, Jim Reurink en Kian Reints.

Onderste rij, vlnr:
Kamil Nowicki, Mick Nijhuis, Bram Hummelink, Matt ten Berge, Swen van de Maat, Niels Heuten, Sepp Workel en Cas Onstwedde.