Duizendpoot Tijhuis ziet Abraham

Oud transport- en taxiondernemer Henri Tijhuis weet vanaf vandaag ook van alles van mosterd en Abrahams. Henri bereikt namelijk vandaag de leeftijd van 50 jaar. Naast eigenaar van busbedrijf TGvia is Henri ook BABS en bestuurlijk actief in allerlei clubs en verenigingen variërend van voorzitter van de korfbalvereniging Phenix tot voorzitter van de ondernemersvereniging Goor Collectief. Er zijn gisterenavond en eergisteravond dus ook verscheidende Abrahams en spandoeken geplaatst, waarbij de grote overeenkomst was “Een bril, een buikje en wat minder haar”…

Voor deze duizendpoot is geen klus te groot, een belletje met Henri en het wordt geregeld. Henri houdt van een goed feestje, lekker eten, koud bier en een dikke zwarte Benz, Naast papa, Oud-Prins Carnaval, ondernemer, Babs en nog veel meer, is hij volgens de mensen in zijn omgeving vooral een heel sociaal en gezellig mens. Henri, energiek, goedlachs, zorgzaam, uniek en gepassioneerd, Namens je gezin en je vrienden van harte gefeliciteerd!!!