Hond gevonden langs het kanaal (update)

Rond kwart voor vijf heeft Raymond Waanders langs het Twentekanaal bij Ambt Delden een hond gevonden. Het gaat om een volwassen Golden Retriever, een gecastreerde reu. De hond had een groene halsband om. Het dier is naar de Breborgh gebracht om via de chip te achterhalen wie de eigenaar is. De chiplezer vond echter geen chip, waardoor de hond nu bij de Breborgh zit te wachten op de, wellicht uit Goor afkomstige, eigenaar.

Update: De hond is weer bij de rechtmatige eigenaar.

Gerelateerde berichten

  • Koeleman fietste een week 1100 kilometer door Nederland15 september 2020 Koeleman fietste een week 1100 kilometer door Nederland Het was een bijzondere en sportieve week voor Gorenaar Raymond Koeleman. Hij fietste in acht etappes 1100 kilometer door Nederland en deed in plaats van de 700 kilometer lange […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Rianne zoekt haar sleutelbos (Update)5 oktober 2015 Rianne zoekt haar sleutelbos (Update) Rianne is haar sleutelbos verloren. Aan de sleutelbos zit haar autosleutel (VW), huissleutel, een chip en een sleutelhanger met een paardenhoofdje. Uw tips zijn welkom op 06-24146186. […]
  • Kater Guus vermist in de Kloosterlaan (Update)27 november 2013 Kater Guus vermist in de Kloosterlaan (Update) "Guus kom noar huus" ! Zo luidt de noodkreet van Kirsten sinds haar kater Guus niet meer is thuis gekomen van zijn buurtwandeling. Guus is stevig gebouwd en heeft een grijze vacht. Hij […]
  • Retriever Noah vermist Rembrandtstraat (Update)24 juni 2013 Retriever Noah vermist Rembrandtstraat (Update) Noah, de zwarte Flatcoated Retriever van Carel is vanmorgen rond half elf weggelopen. Heeft u iets gezien, of weet u waar Noah is, dan graag contact opnemen met Carel via telefoon.  […]