GFC gelijk tegen HSC ’21

GFC heeft vanmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen het eerste zaterdagteam van HSC ’21 uit Haaksbergen. Trainer Romano Lammertink kon voor dit duel niet beschikken over keeper Rik Meijer, Olaf Siegers en Thijs Moormann en en moest dus zijn opstelling aanpassen. De eerste helft was het meeste balbezit voor de bezoekers maar grote kansen waren er niet. GFC kwam na 35 minuten, op dat moment verassend, op voorsprong. Thijs Gerritsen schoot vanaf de zestien meter en zag zijn inzet via de paal in de goal verdwijnen: 1-0…

Vlak na de thee was er een nog goede kans voor Tim Wassink die in het zijnet schoot maar de verdiende gelijkmaker viel in de 49e minuut toen een voorzet bij de tweede paal fraai wordt binnen gekopt door de spits van HSC ’21. Daarna een gelijkopgaande strijd met enkele kansen voor beide ploegen die achteraf beiden wel konden leven met deze puntendeling.
Volgende week zaterdag is GFC vrij. De eerstvolgende competietuewedstrijd op 29 oktober speelt GFC in en tegen Almen.

Foto’s: GFC Goor