Kans op gratis winkelen in nieuwe Lidl

Volgende week woensdag is het zover. Na ruim 11 maanden bouwen opent de Lidl om 09.00 uur dan haar nieuwe winkel aan de Laarstraat in Goor. De huidige winkel aan Het Jannink zal haar deuren sluiten vanaf 25 oktober om 17.00 uur. Ter gelegenheid van de opening kan iedereen op woensdag 26 oktober tussen 08:30 uur en 08:50 uur bij de ingang van de nieuwe supermarkt Lidl een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Meer daarover via deze LINK.

Daarnaast is er voor de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus-app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus-klanten op de dag van de opening een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl-formule en zijn er ook zeven zelfscan-kassa‚Äôs naast de vier reguliere kassa’s. De nieuwe Lidl is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 uur tot 21:00 uuren op zondag van 09:00 uur tot 17:00 uur.