Borussia Dortmund wint internationaal jeugdtoernooi GFC

Borussia Dortmund heeft vandaag het internationale jeugdtoernooi voor spelers onder 14 jaar gewonnen. Op sportpark Heeckeren wonnen de talenten van ‘BVB’ met 2-0 van Borussia Mönchen Gladbach. Het Hofteam, met zeven Goorse spelers, eindigde als tiende en laatste maar maakte wel indruk in treffen met de talenten van de FC Twente/Heracles-academie door met 1-1 gelijk te spelen…

Tegen de latere winnaar werd met 6-0 verloren terwijl PEC Zwolle met 4-0 te sterk was voor de lokale talenten die de schade tegen De Graafschap wel wisten te beperken: 1-0. Bright van Dijk van FC Utrecht werd verkozen tot beste speler van het toernooi dat onder stralende omstandigheden én zonder incidenten verliep. Dit to grote tevredenheid van de organisatoren van GFC.