Sleutel gevonden in de Kievitstraat

Mini Tijink heeft een stel sleutels gevonden in de Kievitstraat, vlakbij nummer 15. Er zit een sleutelhanger en een badeendje aan. Daarnaast hangt er nog een sleutelhanger van een zwart figuur aan. De sleutel is af te halen bij de Kievitstraat 15 of door te bellen met 0547-275281.

sleutelkievitstraat

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos en armband gevonden Oude Haaksbergerweg9 maart 2016 Sleutelbos en armband gevonden Oude Haaksbergerweg Aan de Oude Haaksbergerweg is een sleutelbos gevonden. Naast diverse sleutels zit er een kruis, een Madonna-sleutelhanger en een munt aan de sleutelbos. De sleutelbos is af te halen bij […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • imag007121 december 2012 Ook lapjeskat Pipa wordt vermist Na poes Dickie is er zo vlak voor de kerstdagen nog een kat vermist. Deze mail ontving de redactie vandaag: "Mijn lapjeskat van 1,5 jaar is vermist. Ze heet Pipa. Ze draagt geen bandje en […]
  • Sleutelbos verloren in centrum Goor18 december 2012 Sleutelbos verloren in centrum Goor Vrijdagmiddag, tijdens de Goorse Wintermarkt, is Bert zijn sleutelbos verloren. Aan de sleutelbos zitten 2 sleutels, 1 met een zwart hoesje en 1 met een paars hoesje. Ook zit er een […]
  • Parkiet gevonden en gezocht4 oktober 2011 Parkiet gevonden en gezocht De mannen van Profix Autoschade aan de Klavermaten hebben een parkiet (foto) gevangen. Deze is inmiddels door de dierenambulance opgehaald. De lief- en leedredactie kreeg deze week ook een […]