Muzikale merel laat koortje ‘uitkomen’

viermereltjes

Het is een vrolijk getsjilp onder de veranda bij de familie Schabbink. De merel die zich daar nestelde op een oud accordeon, waar we eerder over berichtten, heeft daar inmiddels met succes vier eitjes uitgebroed. Het ‘kinderkoortje’ zingt dat een lieve lust is en dat is voor de muzikale moedermerel dan weer het sein om eten te ‘scoren’.

Gerelateerde berichten

  • Goor op 24 november aan de prik13 november 2009 Goor op 24 november aan de prik Goorse kinderen van zes maanden tot en met vier jaar worden op dinsdag 24 november en dinsdag 15 december gevaccineerd tegen de nieuwe Influenza A (H1N1), beter bekend als de Mexicaanse […]
  • Angst voor slepende procedure rondom zorgappartementen20 oktober 2014 Angst voor slepende procedure rondom zorgappartementen Het zou zomaar kunnen dat de Goorse geschiedenis zich gaat herhalen als het gaat om de realisatie van zorgappartementen. Na jarenlang gesteggel over de invulling van Huize Heeckeren is nu […]
  • Iraanse winkeldief loopt tegen de lamp bij C100017 oktober 2012 Iraanse winkeldief loopt tegen de lamp bij C1000 Op het Weversplein is gisterochtend een winkeldievegge aangehouden.  Personeel van supermarkt C1000 was erg attent toen een Iraanse vrouw uit Hengevelde artikelen wilde ontvreemden. De […]
  • Dans- en turnvoorstelling GV Excelsior31 mei 2016 Dans- en turnvoorstelling GV Excelsior Gymnastiekvereniging Excelsior Goor houdt zaterdag één van haar twee jaarlijkse uitvoeringen. Vanaf 13.00 uur is Sporthal De Mossendam geopend voor de mooiste acts van Goorse bodem tijdens […]
  • Piraatjes, Deep’n en Darts…22 september 2017 Piraatjes, Deep’n en Darts… In het komend weekeinde staat bij Café Buddy's de Piratenmuziek centraal tijdens de marathonuitzending van de Goorse Piraatjes. Op 't Doesgoor is het zaterdag Open Huis van de gelijknamige […]