GFC wint in Almen

GFC heeft vanmiddag in en tegen Almen met 1-3 gewonnen. in een niet al te beste wedstrijd drie punten gepakt. In een slechte eerste helft kreeg Thijs Moormann na een kwartier een goede mogelijkheid maar scoorde niet. Dat deed hij vlak voor rust wel na een goede pass van Twan Schreurs: 0-1…

In het tweede bedrijf kreeg GFC nog een aantal goede kansen die gemist werden maar werd de ploeg verder in het zadel geholpen door een handsbal in de 16 meter van Almen die werd gezien door scheidsrechter Ekhard. de toegekende penalty werd benut door Tim Wassink. Niet veel later werd het na een schot vanaf de 16-meter 1-2 en had de thuisploeg weer hoop op een resultaat. Maar na een lange trap van GFC-goalie Rick Meijer was het spits Tim Wassink die vrij voor de keeper aan de andere kant kwam en één op één niet faalde:1-3. Daarmee was het duel beslist.

GFC heeft nu 8 punten uit 5 wedstrijden en bezet de 6e plek op de ranglijst in de vierde klasse H van het zaterdagvoetbal. Volgende week speelt de ploeg van trainer Romano Lammertink thuis tegen koploper Blauw Wit ’66 uit Holten.