Twenthe ook na vijf wedstrijden nog ongeslagen

Twenthe speelde vanmiddag voor de derde keer in dit seizoen gelijk. Tegen Sportclub Rekken werd het 1-1 en daarmee blijven de Goorse Tricolores nog ongeslagen. In Rekken had er op basis van de tweede helft meer in gezeten voor de ploeg van trainer Mark Bolink. Bij rust was het 1-0 voor de thuisploeg die na een half uur verdiend op voorsprong kwam door een treffer van Marc Blaauboer…

Twenthe deed het na rust veel beter dan voor de thee en creëerde een aantal goede kansen. De 1-1, vroeg in de tweede helft, was dan ook terecht. Stijn Jeurlink scoorde namens de Goorse ploeg. Daarna waren er nog meer kansen voor Twenthe op de overwinning maar gescoord werd er niet meer. Twenthe heeft nu 9 punten uit vijf wedstrijden in de vierde klasse B en bezet de vierde plek op de ranglijst.