Hector wint weer

Na de overwinning op De Tubanters van vorige week (2-1) wist SV Hector vanmiddag opnieuw te winnen. Op ’t Doesgoor werd met 1-0 gewonnen van Victoria ’28. De enige goal van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Wesley Zwoferink. In de eerste was Victoria’28 voetballend de betere ploeg en kreeg Hector kansen op de counter. De grootste kans voor de groen witten was voor Zwoferink die zijn lob net naast zag gaan…

In het tweede bedrijf was hij na 57 minuten wel trefzeker. Een goede pass van achteruit van Jordy Leeftink bereikte Wesley Zwoferink die binnen kon schieten: 1-0. vlak na de goal kregen de bezoekers een grote kans op de gelijkmaker maar scoorden niet. Daarna kreeg Hector via Zwoferink en Leeftink nog een aantal goede mogelijkheden op de tweede goal maar scoorden eveneens niet. In de slotfase ging Victoria op jacht naar de gelijkmaker en het is aan Hector-doelman Koen Eekhout te danken dat de punten in Goor bleven want hij redde op fantastische wijze tijdens een 100%-kans van de Enschedeƫrs. door de tweede zege op rij heeft Hector nu zes punten uit 5 wedstrijden en klimt het naar de 8e plaats in de vierde klasse B.