GFC treft koploper, Hector naar Boekelo en Twenthe thuis tegen UDI

De Goorse clubs in de vierde klasse kunnen dit weekeinde de borst nat maken. Alledrie spelen ze tegen tot nu toe goed presterende teams in de vierde klasse. Vanmiddag speelt GFC in 4H thuis tegen de koploper, Blauw Wit ’66 uit Holten. Die ploeg is nog zonder puntenverlies na 5 duels met een imposant doelsaldo van 22 voor en slechts 2 tegen. Hector won de afgelopen twee duels in eigen huis en gaat met die zes punten op zak naar Boekelo voor het treffen met BSC/Unisson dat 2 punten meer heeft. Twenthe kan in de thuiswedstrijd tegen UDI in Enschede goede zaken doen. De Tricolores hebben nu 9 punten uit 5 wedstrijden en dat één punt minder dan de gedeelde nummer twee in 4B. GFC trapt vanmiddag om half drie af. Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur.