Lonne Brinkman ziet levenslicht

Lonne is de nieuwste telg met Goorse roots. Ellen Kamp is bevallen van een dochter. Dochter en moeder maken het goed. Vader is Willem Brinkman. De ouders bestieren restaurant De Kloostergang in Zenderen. Lonne zag het levenslicht in Hengelo.

kleinkind

Gerelateerde berichten

  • sikke schoolfeestglas11 februari 2012 Sikke maakt kennis met Schoolfeest Sikke maakt het goed. Het bokje wat onlangs het levenslicht zag op het Kukelnest, is al aardig ingeburgerd in het Twentse Haagje. Hij is al op de hoogte van de belangrijkste Goorse […]
  • Ellen’s fiets binnen no time gestolen (Update)21 september 2011 Ellen’s fiets binnen no time gestolen (Update) Ellen Lansink stuurde een mail dat bovenstaande fiets op zondagavond is gestolen. Ze was even op bezoek bij haar zus die in de Dr. Schaepmanstraat woont en zag bij het weggaan dat de […]
  • Brief van de Koning voor diamanten paar Godwaldt26 november 2017 Brief van de Koning voor diamanten paar Godwaldt Groot feest in het appartementencomplex naast het Schoolfeestplein (De HÖfte) vandaag. Daar vieren Margriet en Joop Godwaldt het feit dat ze op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. Het […]
  • Legendarische mijlpaal Willem Megens15 juni 2018 Legendarische mijlpaal Willem Megens Hij was ooit de begenadigde technicus op het middenveld van het roemruchte Hector in de tweede klasse en tegenwoordig het 'dreh und angelpunkt' van het derde, trainer van de A1 en […]
  • Jeroen Bebseler ziet Abraham23 november 2012 Jeroen Bebseler ziet Abraham Gisteren is Jeroen Bebseler ook toegetreden tot de club van vijftigers. De uitbater van zalencentrum De Bebsel zag zowel zijn huis als zaak omgetoverd tot een ware Abraham tentoonstelling. […]