GFC pakt punt in laatste minuut tegen koploper Blauw Wit ’66

GFC heeft de eerste punten afgesnoept van de koploper in de vierde klasse H, Blauw Wit ’66 uit Holten. Op sportpark Heeckeren werd het 1-1 door een late gelijkmaker van de Goorse ploeg die gezien het spelbeeld ook nog wel meer had kunnen hebben dan dat ene punt. Halverwege de eerste halft kwam GFC wel op achterstand doordat een alge voorzet van Edwin Bolink van de bezoekers via een verdedigend been binnen viel. 0-1 was ook de ruststand…

In het tweede bedrijf werd GFC sterker en in de 65e minuut kreeg de ploeg van trainer Romano Lammertink een strafschop na hands in het 16-meter gebied maar die werd gemist. Daarna nog meer drk en kansen voor GFC dat in de 90e minuut de verdiende gelijkmaker toch binnen zag vallen. Uit een afgeslagen corner schoot Koen Bromander de 1-1 binnen. GFC staat nu zevende in de vierde klasse H van het zaterdagvoetbal waar de onderlinge verschillen klein zijn. Volgende week gaan de rood zwarten op bezoek bij Sportclub Deventer.